Friday, July 11, 2014

No title. Hahaha

Nak layan perasaan tengah malam ni boleh tak? Haha. Dah macam tak betul dah malam ni. Dahlah tak sihat. Haih... I get flu + sorethroat + perut masuk angin = good combination. Tak laratnyaaaa... Nak bersin pun tak boleh. Sakit betul hidung ni, gatal pun ada jugak. Sabor jelerrrr. Get well soon natasya!!! Chaiyokkkkk!!! Hahaha 
     So... Malam ni nak buat apa eh?? Out of sudden tak boleh nak tidur pulak. Any idea guys??? Ermmm.... Karaoke sengsorang jelah dalam bilik ni, layan perasaan. Lol, what a sad life, takde orang nak buat teman. Haihhh~ sedihnya lahai lagu yang aku nyanyi ni 😭 selalunya dengar pastu nyanyikan lagu ni dekat dia. Tapi... Dia takde pulak. Rindunyaaaaaaaaa!!!!! 😔 baliklah cepat awak oiii, saya rindu awak ni. Dah nak masuk sebulan dah ni. Haishhhh.... Risaunya, tolonglah jaga diri. 
Nak buat apa ni??? Hmmm... Hmmm...hmmm... Hah!! Birthday pun dah nak dekat. Say hello to 25 july!!! And i'll be sweet 18. 💃 i cant wait!!! And on that day, my baby will come back home. Yeayyyy!!!!! Hahaha. Im so excited!!!! Okay lah, that's it... Goodbye blog. Will update soon... 

Xoxo,
Love natasya.