Wednesday, June 25, 2014

Missing you like crazy 😔

Ya allah, rindunya dekat dia 😔 rasa nak nangis je. Kenapalah dia jauh sangat dari aku. Hmmm... Dia pun tengah busy sekarang takkan aku nak kacau pulak. Malam pulak tak cukup tidur. Siannya awak sayang... Haih... Dahlah dia suka tidur awal. Ni tak, pukul 3 baru tidur pastu kena bangun pukul 5. I know how you feel baby 😔 i call him just now but dia macam taknak cakap je. I dont know why, maybe dia letih kot. Macam manalah dia dekat sana…
 i wish i can be there for you 😔 i wish you know how much i miss you right now. I miss you like crazy. Yaa i know ni baru dua hari but dua hari pun dah rasa macam lama sangat. Sunyi je phone ni. takde msg masuk, tak tahu dia dah makan ke belum, sihat ke tak, okay ke tak. Hmm… susahnya jauh sangat ni. 
Jaga diri taw kat sana, jaga diri, jangan lupa makan baby. Iloveyou so much 😘 and imissyou so muchhh 😔


xoxo
love natasya.