Monday, December 17, 2012

jealous much


ahaa! dah selesa pun duduk setelah sekian lama aku membetulkan bantal yang lembik gila ni, maklumlah bantal busuklah katakan. hehe. asalamuallaikum :) *waalaikumsalam* haa!seriously im damn jelous bila tengok dorang yang happy, selalu bersama setiap masa, you know setiap masa? heh? aku memang taklah setiap masa, nak keluar rumah un dah kena marah, macam mana nak dikatakan setiap masa bersamakan? siannya lah hidup aku.
jealous gila bila tengok yang ada gambar sama sama, kalau rindu mesti boleh tengok gambar tu balik then ingat semua yang pernah jadi. alahai, omey je kan? i've wonder dorang tak pernah gaduh ke macam kitaorang ni? peliknya. ke aku yang pelik? rasanya aku yang pelik kot. yelah mana taknya, setiap kali keluar, mesti ada je problem. iaitu berpunca dari aku sendiri. haa! tulah satu kelemahan aku. tapi sekarang aku dah tak macam tulah. on that day, aku dah decide yang aku nak ubah perangai aku, aku harap dia boleh nampak and give me a chance to change all of this thing yang pernah aku buat silap.
semalam aku risau gila dekat dia, ingatkan dia tak nak text dah. sebab setiap kali aku text, mesti maxis yang tolong relplykan "your sms didnt reach at 01 as the phone is switched off..." masa tu mulalah aku fikir yang bukan bukan, semua benda negative je yang ada dalam kepala otak ni. apa lagi aku stalk lah dia, rindu punya pasalkan, dah tak tahu macam mana nak cari dia. hah! tiba tiba nampak pulak dia dekat twitter. dalam hati suruh sabar je, takpelah, asalkan dia happy, bagi dia masa nak tenangkan diri dia. maybe i deserve with those thingy.
you know what, when every time we having trouble or fight, i always wish that you are not giving up with me, or with our relation cause i do regret what had happened. i know i cant be the best for you but i'm trying to change myself to be a better person. now i realized that would be you who always giving up with me, be patient with all my fault. i'm so sorry because i had broke all the promises. the promise that i wont being like your ex-girlfriend, the promise that i ain't cheat behind you. i am truly sorry dear.

p/s: i just want you to know that you are the only one that i love...