Thursday, January 5, 2012

summer school -..-

          hui huii :D  ingat kita lagi tak? hihi. lamenya lah tak update, sebulan sekali je update. okey letuwww kan? kan? tengok pic dekat atas tu, comell tak? gambar budak mane tah aku dapat tapi dia comell lah macam aku. hahaha! now nak cerita pasal hari persekolahan ! wow! sekolah sangat merumitkan okey ?! now dah form 4 rite? macam tak percaya je!! guess what? aku dapat kelas 4 cergas. subjek tambahan dia add math, ict dengan account. boleh tak kalau tak nak ambik ict? err~ nak tahu tak dalam kelas tu semua cina kot, melayu ade 5 orang je weh ! perempuan melayu ada 2 orang je, tu pun aku dengan nana je. macam mane nak survive kalau macam ni? budak melayu lelaki nak tukar masuk kelas lain. so nanti tinggal 2 orang je melayu. grrr~ susahnya macam ni. kesiankan kitaorang? :( aku pun nak tukar kelas jugaklah mcam ni. boleh tak? or masuk asrama? or stay je dekat kelas yang sedia ada ni? hmm. tak tahu lah nak pilih yang mana satu. kalau nak pindah kelas yang ada add math jugak, dah penuh. kalau nak masuk kelas lain tak ada subjek add math pulak. and kalau nak masuk kelas science stream mesti susah kan? betul tak? nanti tak boleh nak carry pulak kalau ambik banyak banyak. haih~ boleh tak kalau aku tak nak masuk form 4? just nak jadi budak kecik yang boleh main main, tak payah pergi sekolah, macam macamlah boleh buat lagi. boleh tak? boleh tak? 
dah dah ! stop act macam budak kecik, sekarang bukan time untuk main mainlah NATASYA, sekarang time untuk belajar untuk mase depan. so we must to go on! don't ever look back. like teacher always say ' yesterday was history, today is a reality '. jadi, macam mana pun suka or tak, kita kena teruskan belajar. lagi pun ni untuk mase depan jgk. guys! semalamkan aku cek name aku dekat tempat permohonan untuk masuk asramakan, then nama aku ada :D . first first aku ingat nak masuk sampai nangis nangis fikir kan semua ni. haha! memalukan je. now dah fikir masak masak rase tak nak lah masuk asrama. nanti susahlah kalau masuk asrama. macam macam nak difikirkan nanti, better masuk sekolah biase je kan? senang pun senang, ade ramai kawan. kalau masuk asrama nanti melangok lah sorang sorang takde kawan. eh eh, nak tahu tak aku jadi penolong ketua kelas. korang ade? takde kan? haha. #batak sekejap, sorrylah ye! dah empat tahun sekolah baru ni dapat jadi penolong ketua kelas sebab tu lerr batakss kejap. hikhik. tak jeles kewwww? hahaha. datang pulak gedik aku ni. peduli hape aku. :D
   so far?? ermm. dalam kelas aku kawan dgn nana and sorang lagi indian girl. kalau tak, siape lagi aku nak kawan kan? tu pun tak banyak sangat cakap dgn indian tu butttt kan aku banyak gila cakap dengan nana. expecially gelak-gelak ni ! setiap hari aku gelak je dgn dia dlm kelas. dengan dia jelah yang aku boleh menggila dlm kelas tu. kawan2 yang lain semua lain lain kelas. grr~ apesal lah korang semua lain kelas? dah lah jauh pulak tu kelasnye. haiyoo !! memang nasib macam ni ke masuk form 4 ?? tension gila ohh !! rindulah tahun lepas, ramai je kawan! :( harap-harap ade lah budak melayu yang nak masuk kelas aku. aminn!! okey lah nak tidur. nak fikirkan untuk esok. byebye bloggie! nighty night !! muah muah muahh <3 sweet dream blog. hikhik :D