Wednesday, December 14, 2011

back to december :)


asalamualaikum :)

hey peeps!! hey bloggie !! pelik kan pic tu? kenal tak siape dekat atas tu? tu lah aku, nur farah natasya binti mohd faizal. :) alaa, yang comel comel tu. hahaha #okeyperasansudeyh. kalau tak kenal sudah lah. rasenye tak perlu kenal kot, budak ni bukannya hot pun. okey, ape kau merepek ni samdul? huh aku pun tak tahu -.- act aku nak berstory-mory sikit ni al-maklum lah dah lame tak mengepost dlm blog ni rindu pulak rase nye. hehehe :D mane tak rindu nye sebulan kot aku tak post biaselah org busylah kata kan? hahaha. busylah sangat, nak termuntah aku dengarnye. yekkk  !!  :p

okey first at all, aku nak cerita pasal sorang mamat ni. tadikan aku mengonlinekan diri dalam ape tu orag panggil pacebook pacebook ni, then aku terfikir nak bukak kau punya profile. apalagi aku search jelah nama kau yang bernama _____. dah bukak tu aku tengok semua pic kau satu per satu. happy jeah aku tengok kau sekarang, tak macam dulu dah :') aku ingat nak on kan jeah kau punya facebook tu tapi difikir fikir kan balik, tak eloklah kalau aku buat macam tu, tu kan orang punya facebook buat ape nak bukak, tu kan privasi orang tak baik main bukak jeah. so, tak patut kalau kita on kan orang punya facebook sesuka hati tanpa permission tuan dia. rite? now dah bulan december, dah cukup setahun aku kenal kau. #terharunya. tadikan aku cek semua pic dekat lappy aku untuk dibuang sebab lappy ni dah terlampau berat. cek punya cek, aku terjumpa pic yg kau edt kan tu. haha, lawak doh pic tu, teringat pulak kisah lama :') okey now sebagai kawan kau, aku happy jeah untuk kau walaupun kau agak menyombongkan diri dengan aku, i know that you have a girlfriend and banyak lagi lah yang boleh support and bagi kau semangat, so aku tak perlu menyebuk kan diri untuk kau and kau pun tak payah susah-susah kan diri nak layan aku. okey, accpet it ! okey, now im crying. :') menangis sebab gembira ke ape ni? i really dont even know. #dah dah, tak payah nak jiwang sangatlah kan natasya oii -.-' berserabut dibuat nye


i'm trying to be a matured and a teenage girl ! can you understand? -,-'

dah dah jom tukar topik lain pulak lah. kalau sambung cerita ni, meleleh pulak air mate aku dibuatnye, tak ada siapa pulak nak lap kn nnti. korang nak lap kan ke? hohoho!  hey guyss! nak tahu tak cuti sekolah ni kan, sangat membosankan. korang bosan tak? nak prgi bercuti, mama ckp tak ade duit lah itu lah ini lah. so alamatnye duduk rumah jelah, mana nak prgi lagikan? bak kate orang putih ''home sweet home'' grr~ duduk rumah pun best jugak lah, tak ade lah bosan sangat. macam-macam kot aku buat. aku buat cupcake, tu pun bantut walaupun dah banyak kali buat tapi sedap kot, rasa dia lain drpd yg lain. kau ada ? tak ada kan hahaha. lagi-lagi aku buat taik mate, taik hidong. ahh ! semua lah aku buat. #banyak sangat nak dicerita nye lame-lame pun boleh jadi lebam macam ni. dah lah tu cukup lah untuk malam ni. dah panjang berjelar dah ni aku cerita, perut pun dah berkeroncong. mata je tak boleh nak tutup2 ni. dah lah bye bloggiee ! good night :) 
p/s : ilololoveyoureader <3