Monday, October 31, 2011

syasya here !

HEY BLOGG ! syasya here ! im back and im being a teenage girl !
wahh ! rindu gila babi lah dekat kau blog. lama aku tak update post. sian kau tgl sorang sorangkan? meh sini, malam ni aku nak temankan kau. banyak sangat cerita yg aku nak share mase PMR, habis PMR, aktiviti lepas PMR dan seteerusnye. huh ? mcm buat karangan plk kn? mase exam bm tak nak plk buat karangan panjang2 kan? gedikk !! hahaha. aku tahu aku gedik, so what if you dont like it, like i care? im being myself not copycat what people do okey !
now, jom story mory nak? hmm aku rasa lain kali jelah kita story ye. tiba2 tak ada mood bila tgk si dia dengan ..... huh? bia jelah kan? simpan je semua tu. biakan aku sorang je yg tahu, mcm dia peduli kalau aku cerita pun. hmm. sory ea blog. nnti kn story story. 
YA ALLAH !!! BOLEH TAK AKU NAK NANGIS ! :'(  aku rasa sorang je yg boleh faham and boleh bagi aku semangat tapi sekarang dia dah tak ada. sedih nye ! bodoh nye aku sebab tinggl kn kau ! hmm. good night blogg ! good night dear ! i leave this page with a tears :'(
assalamualaikum ! :'(